Actividad recomendada para educadores

 

 

casasnovas 2

El passat mes d’abril vam anar als centres de Menorca fent seguiment dels alumnes amb discapacitat auditiva del programa UVAI del Servei d’Atenció a la Diversitat de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern dels Illes Balears.

Al CEIP Pere Casasnovas n’Elvira i na Sandra (AL i PT) ens van mostrar una nova variable del sil·labari que van crear elles mateixes per a un alumne amb D.A. Es tracta d’una «roda» amb la qual formar paraules amb síl·labes simples, partint de les estructura del sil·labari. El millor és que han creat el material amb paraules noves d’una, dues i tres síl·labes.

Sempre hem comentat la importància de tenir materials versàtils i agraïm enormement la generositat de n’Elvira i na Sandra per voler compartir el material al blog.

casasnovas 1

De izquierda a derecha: Cati, logopeda de ASPAS; Sandra, PT y Elvira, AL del CEIP Pere Casasnovas

El material és molt fàcil de fer, únicament cal un rotllo de cartró. Les síl·labes muntades les trobareu al següent word (clik aquí). Aquestes són les que han elaborat Sandra i Elvira, però el format us permetrà fer les incorporacions que vulgueu. Per fer el material més resistent és important folrar amb plàstic de folre de llibre per fer-ho més manejable.

Esperem sigui del vostre interès.